Spartoo Birkenstock aanbieding met 20% korting

0
9982

Het is januari, de eerste sneeuw is gevallen en ook de komende weken zal het echt winters weer blijven. Niet echt het moment voor een nieuw paar Birkenstocks zul je misschien denken? Wat ons betreft juist wel! Misschien niet om gelijk de deur mee uit te gaan, maar wel om nu een goede deal scoren waarmee je deze zomer kunt gaan shinen!

Omdat het laagseizoen is voor slippers en sandalen zijn er veel Birkenstocks in de sale op dit moment. Bij Spartoo kan je nu 20% korting krijgen op circa 150 verschillende modellen Birkenstocks. Onder andere de Birki kinder Birkenstocks, versies voor mannen, versies voor vrouwen en zelfs gewoon gesloten schoenen. Hoewel Birkenstock met name bekend staan om de slippers maakt Birkenstocks namelijk ook gewoon enkele modellen ballerina’s en zelfs laarsjes.

Als voorbeeld pakken we onderstaande twee modellen. De linker is een zwarte sportieve hoge schoen met een urban look. De buitenkant en binnenkant zijn gemaakt van echt leer en de bodem is van rubber. Op dit moment zijn de maten 36, 37 en 38 nog te bestellen voor een bedrag van 127,20 euro. Dat is 20% korting ten opzichte van de nieuwprijs van 159 euro. Het rechter model is een zogenoemde ballerina. Dit model wordt gemaakt in Portugal en is van buiten en binnen van leer. De zool is van hoogwaardig rubber gemaakt. Alleen de kleinere maatjes (36 en 37) zijn nog op voorraad. Inclusief de 20% korting zijn de Birkenstock ballerina’s 111,20 euro.
Spartoo Birkenstock korting

Birkenstocks met 20% korting kopen bij Spartoo levert je al snel een besparing op van meer dan 10 euro. Ik zeg doen!