Top Birkenstock winkels

Vrijwel alle grote schoenenzaken, zowel online als offline, verkopen tegenwoordig wel Birkenstocks. Met name het zomerassortiment is vaak goed vertegenwoordigd. Omdat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien proberen we via onze top 2 je op weg te helpen. De meeste van jullie hebben immers geen tijd om hele dagen online te zoeken naar de beste website voor Birkenstocks, en al helemaal geen tijd om actief op zoek te gaan naar een Birkenstock sale. In deze top 2 houden we rekening met de kwaliteit van de website, de omvang van het assortiment, de voorwaarden omtrent levering en natuurlijk de prijzen. De ene verkoper heeft nou eenmaal vaker een Birkenstock sale dan de ander.

1. Stoute Schoenen

Onze favoriete webwinkel van dit moment is Stoute-Schoenen.nl. Het aanbod Birkenstocks is er namelijk erg groot met meer dan 160 modellen voor vrouwen, circa 70 modellen voor mannen en ook ruim 100 modellen voor kinderen! Bovendien hebben ze naast de meer standaard modellen ook veel modellen van de collectie voor binnenshuis en de duurdere modellen. Ben je echt op zoek naar een speciale Birkenstock? Dan moet je dus bij Stoute-Schoenen zijn. Bovendien werkt de website prettig en is er regelmatig een Birkenstock sale te vinden.

2. Bol.com

Bol.com is één van de beste plaatsen om Birkenstocks te kopen omdat zij altijd een grote selectie van schoenen in voorraad hebben, en hun prijzen zijn onverslaanbaar. Je kunt er altijd de nieuwste stijlen en kleuren vinden, en hun klantenservice is bijzonder goed. Je kan de Birkenstocks in alle rust thuis passen en als ze je toch niet bevallen, kan je ze zonder problemen gratis retourneren.