Nieuwe Birkenstock modellen voorjaar en zomer 2024

0
12523

 

Hoewel het officieel natuurlijk nog lang geen zomer is lijkt het vandaag toch echt op de eerste zomerdag van het jaar. Tijd voor nieuwe Birkenstocks dus! Met circa 16 graden is het vandaag perfect weer voor het eerste terrasje van het jaar. Het is misschien wat voorbarig om de zomer al officieel in te luiden, maar de huidige temperaturen geven op z’n minst voer voor fantasie over de zomer en dus voor nieuwe slippers en sandalen.

Net als vorig jaar heeft Birkenstock natuurlijk weer een hele nieuwe collectie aan slippers en sandalen voor zowel mannen als vrouwen voor het voorjaar / de zomer klaar staan. Goed moment om, vanavond na het mooie weer natuurlijk, even lekker rond te neuzen tussen alle nieuwe modellen.

In totaal zijn er 59 nieuwe Birkenstock modellen voor dames, 37 voor heren, 7 voor meisjes en 8 voor jongens. De meeste, namelijk 26, van deze nieuwe Birkenstock modellen hebben twee riempjes, 11 zijn teenslippers en voor de liefhebbers van sandalen met hielriem zijn er ook 7.

Birkenstock Gizeh Dames Slippers Metallic Black Birko-flor Regular-fit - Maat 38

Er zijn weinig slippers die zo tot de verbeelding spreken dan een Birkenstock. De Gizeh teenslipper is hiervan een van de beste voorbeelden. Het tijdloze model weet al decennia lang te overtuigen met een minimalistische ontwerp gecombineerd met ongeëvenaard draagcomfort. Deze uitvoering heeft...

Onze favoriet in deze collectie is de Gizeh Birko-Flor. Dit model is met 75 euro wel wat aan de prijs, maar ziet er gewoon erg strak uit. Het is een model met 1 riempje, een zwarte wreefband en een dubbele zool in de kleuren wit en zwart. Wat is jouw favoriet?