Bruine heren Birkenstock – Birkenstock van de maand

0
6676

Omdat we bij Birkenstock-sale.nl dagelijks het internet afspeuren voor de beste Birkenstock sales zien we dagelijks tientallen modellen van Birkenstocks langskomen voor mannen, vrouwen en kinderen. Vanaf heden posten we elke maand onze favoriete Birkenstock per doelgroep.

Bekijk prijs
Beste prijs-kwaliteit
Birkenstock
Bekijk prijs

Het model dat we uitlichten hoeft niet persee in de uitverkoop te zijn, maar is gewoon een model dat we mooi vinden. Vandaag zijn de heren aan de buurt, we kwamen namelijk een stoer bruin heren model tegen die we even willen uitlichten.

Het model dat we vandaag uitlichten als heren Birkenstock van de maand hebben we gevonden bij Bol, een van onze favoriete winkels voor Birkenstocks. Zoals eerder genoemd is het in onze ogen een relatief stoer model doordat er twee banden op zitten met grote koperkleurige gespen. De banden hebben een gladde lederlook en het voetbed is zoals we gewend zijn van Birkenstock natuurlijk van kurk gemaakt. Helaas zijn er niet veel maten meer beschikbaar, maar we hopen dat de maat die jij zoekt er wel is. Indien dat niet het geval is kun je de website van Bol in de gaten houden aangezien er een goede kans is dat hij binnenkort weer op voorraad is. Op dit moment zijn enkel de maten 40, 43 en 46 beschikbaar.

De prijs van deze bruine Birkenstocks zijn 59.95 euro, goed te doen dus. Hier komen geen verzendkosten meer bij omdat bol gratis verzending geeft bij bestellingen vanaf 50 euro. Bestel je deze bruine heren Birkenstocks en ben je na aankoop toch niet tevreden met je aankoop? Dan kun je ze binnen 30 dagen nog gratis retour sturen.