Birkenstock dames top 4

0
10903

Bekijk de actuele sale »

Er zijn echt ongelooflijk veel soorten Birkenstocks. Een sandaaltje met glitters, een stoere teenslippers, pantoffels in alle kleuren en maten, noem maar op! Omdat het lastig kiezen is als er zoveel aanbod is hebben wij een Birkenstock dames top 4 gemaakt met verschillende modellen Birkenstocks voor dames. Wij proberen een gevarieerd lijstje te maken zodat er hopelijk eentje bij zit die jij leuk vindt!

1. Gizeh – Plateau zwart lak

Zwarte dames Birkenstock

Als eerste hebben wij een exemplaar van zwart lak gekozen met een plateau hak. Nu is dit niet voor iedereen weggelegd natuurlijk, maar de plateauzool is weer helemaal terug van weggeweest! Net zoals heel veel trends weer terugkomen in het modebeeld. Plateauzolen zijn zelfs al hip geweest in meerdere periodes: eerst in de hippetijd (jaren ’70) en toen in de spice-girls-tijd (jaren ’90). En nu dus weer! Je snapt het dus al, je kunt een schoen of slipper met plateauzool nooit weggooien! Altijd bewaren in de kast. Birkenstock kan natuurlijk niet achterblijven en heeft heel goed ingespeeld op de plateautrend. Dit Gizeh model heeft een chique uitstraling, omdat de bandjes van zwart lak zijn. Ook is deze slipper wat stoerder doordat het een teenslipper is. Als het bijvoorbeeld een Madrid zou zijn geweest (met 1 band) zou het al echt meer op een slipper uit de jaren ’90 lijken. Nu is het een hippe slipper met het comfort van een echte Birkenstock!

2. Yara – Antiekbruin

Birkenstock sandaal dames

Is het Yara model niet prachtig? Dit model zit een beetje tussen een sandaal en een teenslipper in. De twee dunne bandjes aan de voorkant kruisen elkaar, zodat er een ruimte wordt gevormd voor de grote teen. Dan nog het zeer elegante enkelbandje waardoor de slipper extra vrouwlijk wordt! Beide bandjes zijn verstelbaar. Kijk, Birkenstocks lopen nou eenmaal geweldig. Als je moeilijke voeten hebt en je wilt toch een avond kunnen staan op een feestje, dan is dit model natuurlijk ideaal. Een echte teenslipper zou in dit geval een beetje ongepast zijn, maar dit Yara model zou juist heel goed kunnen! Je moet het natuurlijk wel even leuk zien te combineren! Voor een meer elegante look zou dit model in het zwart lak beter staan. Op slippersnet.nl is dit model te koop voor €89,95 in deze mooie bruine kleur, in het donkerbruin en in het zwart lak. Een stukje duurder dan een standaard slipper van Birkenstock, maar: veel exclusiever! Op slippersnet.nl zijn ze te verkrijgen in maat 35 tot en met 43. Je kunt ook voor een smaller model kiezen, indien je ZEER smalle en slanke voeten hebt.

3. Piazza – Geolied leer groen

Groene dames birkenstock

Zoveel verschillende Birkenstocks in zoveel verschillende kleuren. Wij vinden dat deze groene kleur echt opvalt! Het is een mooie donkere kleur groen met een glans erover. Dit komt omdat het geolied leer is. Het Piazza model is een vrouwlijk elegant model met twee bandjes die elkaar kruisen waardoor er een ruimte voor de grote teen ontstaat. Het bandje over de voet is verstelbaar. Ook dit model is uitgerust met het kurken voetbed en het comfort dat we van Birkenstock gewend zijn! Dit groene Piazzo model is onder andere te koop bij www.knusenco.nl in maat 36 tot en met 40. En ze zijn in de aanbieding! En niet zo’n beetje ook. Afgeprijsd van €103,54 naar €55,33!

4. Tabora – Bruin/wit

Tabora Birkenstock

Het Tabora model is het laatste model in onze Birkenstock dames top 4. Het model is net even iets anders dan de rest. De voorkant lijkt heel erg op het Piazza model, hoewel het geen verstelbaar bandje heeft. De extra band over de wreef zorgt voor net wat meer steun en dat het geen “klepper”-slipper is. De kleuren matchen prachtig bij elkaar en vallen echt op onder je zomerse outfit. Op www.birkenstockpapillio.nl zijn deze sandalen afgeprijsd van €188,34 naar €74,20. Ze zijn te verkrijgen in maat 36 tot en met maat 40. Dit is zeker één van onze favorieten!