Birkenstock aanbieding – Spartoo

0
7711

Op de website van Spartoo is echt een mega aanbieding! 270(!) modellen van Birkenstock zijn scherp afgeprijsd met kortingen tussen de 5 en 40 procent. Dus als je al van plan was om nog even voordat je op vakantie gaat een paar Birkenstocks voor jezelf en misschien voor je partner/kind te scoren? Dit kan nu met een fikse korting! Altijd leuk winkelen zo, toch? Niet alleen de slippers, maar ook bijvoorbeeld de Birkenstock Memphis schoenen zijn te verkrijgen met 30% korting. Hieronder een kleine greep uit het enorme assortiment van Spartoo. We hopen dat er iets voor je bij zit! Zo niet? Scroll dan maar even door de overige honderden modellen! Nu naar de sale!

aanbiedingen birkenstock

We hebben als eerste modellen gekozen met de meeste korting, 30 tot 40 procent. Het eerst model is een Papillio Alicia in de kleur beige. Het zijn een soort muiltjes met een hakhoogte van 5 centimeter. Geheel van leer met een rubberen zool. De normale prijs is € 94,99, maar nu zijn ze met 40% korting voor € 56,99 te bestellen in maten 36 tot en met 41. Ze zijn er ook nog in het bruin, maar die hebben helaas maar 30% korting. Het tweede paar is een Madrid Premium in de kleur marine. De band over de schacht is van synthetisch materiaal en lijkt een beetje op een dierenvachtje. Niet echt natuurlijk, maar wel even wat anders! Omdat deze zogenaamde premium modellen een soort van upgrade zijn van het oorspronkelijke model Madrid, ligt de originele prijs ook veel hoger. Eerst kostten de slippers € 109,00, nu zijn ze in de aanbieding met 40% korting voor € 65,40 in de maten 35 tot en met 41. Je kunt Birkenstocks Madrid goedkoper kopen, maar dan heb je ze niet in deze uitvoering! Dit is een buitenkansje. Het derde model hebben we gekozen, voornamelijk omdat het een goede aanbieding is voor het model. Het is een mat zwarte Molina slipper. Net even iets anders door de open ruimtes in de band over de wreef. Ze waren eerst € 51,99, nu met 30% korting slechts € 36,39. Ze zijn te verkrijgen in maten 35 tot en met 41 en mocht je niet voor zwart willen gaan: er zijn genoeg andere uitvoeringen, van lak tot mat!

birkenstock aanbieding

En zoals in veel winkels, maar voornamelijk toch in kledingwinkels, is het assortiment voor mannen iets minder uitgebreid. Maar toch is er ook aan de mannen gedacht bij Spartoo! We hebben 3 modellen van Birkenstock voor je uitgezocht. Het eerste model is de bekende Madrid slipper, naast de Gizeh en Arizona wordt ook deze slipper veel gedragen door de man. Met 40% korting in de webshop kan je ze bijna niet niet bestellen! Waren ze eerst € 51,99, zijn ze nu slechts € 31,19. Verkrijgbaar in maten 40 tot en met 45. En ook nog wel in andere kleuren! Alleen dan geen 40% hè.. Dan het tweede model van de Arizona-collectie. Zijn deze niet hip en sportief door die leuke gekleurde zool? Helaas is deze slipper iets duurder, omdat het geen standaard model is. De originele prijs was € 89,99, nu met 20% korting voor € 71,99 in maten 39 tot en met 45. Ook nog te verkrijgen in een grijze uitvoering met knalblauwe zool! Ook heel leuk! Niet goedkoop dus, maar een goede investering! Want je weet dat de slipper jaren mee kan gaan! Dan het laatste model. Op de site wordt het een klomp genoemd. Zo zien ze er misschien uit, maar wij vinden ze meer als slof dienen. De Boston is heerlijk voor in huis en voor bijvoorbeeld in de tuin. Het is nou niet meteen een fashionitem die je moet dragen als je de deur uitgaat, maar is het niet ideaal voor binnenshuis? € Eerst te koop voor €99,99, nu met 20% korting voor € 79,99 in maten 35 tot en met 46. Ook voor de vrouwenvoetjes dus! En nog in veel andere uitvoeringen te verkrijgen. Wat dacht je van een winterversie met een bontje? Heerlijk warm! Maar laat eerst die zomer maar even komen…

Bekijk de aanbiedingen