Birkenstock uitverkoop update – Mei

0
6577

Vanaf heden komt er elke maand een uitverkoop update op Birkenstocksale.nl. Tijdens de update lichten we de door ons gevonden Birkenstock sales in die maand uit. Zo blijf je als bezoeker altijd op de hoogte van de actuele sales. Op dit moment is de zomer pas net van start, dus is het aanbod in de uitverkoop van Birkenstock beperkt. De piek van de uitverkoop ligt net na de zomer, omdat dan de laatste modellen van de collectie de deur uit gaan om plaats te maken voor de nieuwe collectie.

Actuele sale in Mei:
Voor deze maand hebben we twee sales kunnen vinden, namelijk bij Zalando en bij Omoda. Ze zijn zoals eerder benoemd aan de kleine kant, maar een sale is een sale! Zo zijn er bij Zalando op dit moment 7 modellen in de aanbieding. In totaal zijn er 4 vrouwen Birkenstock modellen in de uitverkoop, 2 mannen Birkenstock modellen en 1 model voor kinderen. De verkrijgbare kleuren zijn zwart en wit en de prijzen liggen tussen de 39 en 120 euro. Met de huidige sale prijzen profiteer je van 20% tot 30% korting.

Birkenstock uitverkoop

Naast de Birkenstock uitverkoop bij Zalando is er een sale bij Omoda te vinden. Bij Omoda zijn op dit moment net iets meer Birkenstocks in de aanbieding, namelijk 8 verschillende modellen voor met name vrouwen. De prijzen variëren tussen de 40 en 50 euro en je voordeel kan oplopen tot 30% korting op je aankoop.

Birkenstock sale

Wat betreft leveringsvoorwaarden zit je bij zowel Zalando als Omoda altijd goed. Bij Zalando krijg je namelijk altijd gratis verzending en gratis de mogelijkheid om 100 dagen na aankoop te retourneren. Bij Omoda kan je 30 dagen na aankoop retour sturen en krijg je gratis verzending vanaf 50 euro. In de meeste gevallen zul je bovendien bij allebei de webwinkels je product de volgende dag nog in huis hebben.