Birkenstock aanbiedingen bij Sarenza

0
9175

Sarenza is al lange tijd een van onze favoriete webwinkels voor schoenen. De website is fris en werkt eigenlijk altijd, verder zijn de lever- en retourvoorwaarden goed. Om het allemaal af te maken hebben ze ook nog eens een groot assortiment en regelmatig mooie aanbiedingen. Daar houden we natuurlijk allemaal wel van! Vandaag hebben we het over de huidige Birkenstock aanbiedingen die bij Sarenza te vinden zijn. Van de 344 verschillende Birkenstocks zijn er op dit moment namelijk circa 250 in de aanbieding! De korting is minimaal 20%, maar loopt op tot maar liefst 50%. Dit is dus het moment om voor rond de 30 euro een paar echte Birkenstocks te scoren. Bekijk nu alle deals

Vaak zien we dat de aanbiedingen specifiek gericht zijn op 1 doelgroep of 1 seizoen. In dit geval lijkt de sale door het gehele assortiment heen te gaan. Er zijn dus sandalen voor mannen met korting te koop, maar ook slippers voor vrouwen in schattige kleurtjes.

vrouwen birkenstocks

De collectie met wollige binnenkant is zelfs met flinke korting te koop op dit moment. Aangezien die modellen normaal boven de 100 euro kosten, is dit je kans om ze voor onder de 100 euro aan te schaffen.

birkenstock aanbieding

Natuurlijk zitten er ook voor de liefhebbers van de traditionele Birkenstock voldoende modellen bij. Meestal met een korting van 30%. Of je nu fan bent van de Arizona, Gizeh, Como, Madrid, Rio, Florida, Almere, Sydney of een van de talloze andere modellen. Bij deze aanbieding ga je dus zeker iets vinden dat je wilt hebben.

birkenstock