Top 3 Birkenstock met korting

0
9036

Het is alweer bijna het einde van de zomer dus zijn er weer volop aanbiedingen te vinden van allerlei zomer gerelateerde producten. Daar horen slippers en sandalen natuurlijk absoluut bij en daarom zijn er ook weer flink wat Birkenstocks online met korting te kopen. Wij zouden Birkenstocksale.nl niet zijn als we niet de beste aanbiedingen voor jou op een rijtje zouden zetten. Daarom vandaag een top 3 met webwinkels die een Birkenstock sale hebben.

1. Omoda.nl

Bijna iedereen kent Omoda wel. Echt een hippe online verkoper van schoenen, vooral veel mooie laarzen. Maar natuurlijk verkopen ze ook Birkenstocks en afprijzen doen ze vaak als de beste. Op dit moment zijn er dan ook maar liefst 60 verschillende modellen van Birkenstock in de sale bij Omoda. Bij de meeste modellen krijg je circa 10 euro korting, dus dat is circa 20% korting op je Birkenstocks. Bovendien zijn de leveringsvoorwaarden van Omoda altijd erg goed met onder andere gratis verzending en gratis retourneren. Een klein nadeel voor de mannelijke lezers: Omoda heeft vooral veel modellen voor vrouwen, voor een mannen sale kan je beter bij Spartoo kijken.

Omoda Birkenstock sale

2. Spartoo

Spartoo is een wat minder bekend merk dan Omoda, maar het assortiment is juist enorm! Ook mannen en kinderen kunnen hier zeker een leuk paar Birkenstocks met korting kopen. In totaal zijn ruim 100 modellen in de uitverkoop, waarvan circa 80 modellen met 20% korting. Met name in de vrouwen slippers is nog wat meer korting te krijgen die kan oplopen tot 40%. Er zijn namelijk 28 modellen met 40% korting.

Birkenstock sale spartoo

3. Sarenza

Als laatste in dit lijstje hebben we Sarenza staan. Helaas hebben ze geen groot assortiment in de sale, namelijk maar 13 modellen. Toch zijn dit over het algemeen wel hippe modellen. Bovendien is de korting bij alle modellen minimaal 20%! Koop je Birkenstocks met korting bij Sarenza dan bespaar je al snel 20 euro. Op je eerste bestelling kan je bovendien nog 10 euro extra korting krijgen.

birkenstocks met korting sarenza